Tarieven

Fysiotherapie wordt vergoed vanuit je aanvullende verzekering. Aangezien verzekeraars verschillende pakketten en tarieven hanteren, verzoeken wij je om goed in de gaten te houden hoeveel en welke behandelingen er (nog) vergoed worden.

Is vergoeding vanuit een aanvullende verzekering niet mogelijk, dan hanteren wij de volgende tarieven.

Heading #3
Zitting reguliere fysiotherapie
€ 48,40
Zitting gespecialiseerde fysiotherapie
€ 60,70
– Psychosomatische fysiotherapie
– Manuele therapie
– Oedeemtherapie
– Kinderfysiotherapie
– Geriatrie fysiotherapie
Intake en onderzoek
€ 72,90
Toeslag voor behandeling aan huis
€ 26,10
Infomatieverstrekking aan derden (niet verwijzers)
€ 86,73

Let op!
Wanneer je verlaat of verhinderd bent, dien je dit 24 uur van te voren te melden. De gereserveerde tijd wordt dan niet in rekening gebracht. Als je te laat of niet afzegt krijg je een nota volgens het behandeltarief.

Contracten zorgverzekeraars 2024

Onze praktijk heeft een contract met nagenoeg alle zorgverzekeraars. Vanaf 1 januari 2024 hebben wij géén contract Fysiotherapie meer met de zorgverzekeraar ASR (en onderliggende labels). Het tarief wat deze zorgverzekeraar biedt in het contract is beduidend lager dan de adviesprijs. Voor deze vergoeding zijn wij niet in staat ons team te scholen, onze faciliteiten te onderhouden en daarmee een goede kwaliteit van zorg te kunnen blijven garanderen. 

Indien je bij deze zorgverzekeraar verzekerd bent, kun je wel gebruik blijven maken van onze diensten. Na afloop van de behandeling zul je een factuur ontvangen. Deze kun je indienen bij je zorgverzekeraar. Je krijgt de behandelingen dan (deels) vergoed.