Tarieven

Fysiotherapie wordt vergoed vanuit je aanvullende verzekering. Aangezien verzekeraars verschillende pakketten en tarieven hanteren, verzoeken wij je om goed in de gaten te houden hoeveel en welke behandelingen er (nog) vergoed worden.

Is vergoeding vanuit een aanvullende verzekering niet mogelijk, dan hanteren wij de volgende tarieven.

Heading #3
Zitting reguliere fysiotherapie
€ 45,70
Zitting gespecialiseerde fysiotherapie
€ 57,30
– Psychosomatische fysiotherapie
– Manuele therapie
– Oedeemtherapie
– Kinderfysiotherapie
– Geriatrie fysiotherapie
Intake en onderzoek
€ 68,80
Toeslag voor behandeling aan huis
€ 23,20

Let op!
Wanneer je verlaat of verhinderd bent, dien je dit 24 uur van te voren te melden. De gereserveerde tijd wordt dan niet in rekening gebracht. Als je te laat of niet afzegt krijg je een nota volgens het behandeltarief.

Contracten zorgverzekeraars 2023

Onze praktijk heeft nagenoeg een contract met alle zorgverzekeraars. Vanaf 1 januari 2023 hebben wij géén contract Fysiotherapie meer met de zorgverzekeraars Zorg & Zekerheid en Caresq (en onderliggende labels). Het tarief wat deze zorgverzekeraars bieden in hun contracten is ca. 30% lager dan de adviesprijs. Daarnaast stellen zij steeds meer aanvullende eisen aan de fysiotherapiepraktijken die veelal geen bijdrage leveren aan de kwaliteit van de zorg. Voor deze vergoeding zijn wij niet in staat ons team te scholen, onze faciliteiten te onderhouden en daarmee een goede kwaliteit van zorg kunnen garanderen. 

Indien je bij deze zorgverzekeraar verzekerd bent, kun je wel gebruik blijven maken van onze diensten. Na afloop van de behandeling zul je een factuur ontvangen. Deze kun je indienen bij je zorgverzekeraar. Je krijgt de behandelingen dan (deels) vergoed.