Fysiofitness

Sporten in een vertrouwde omgeving

Fysiofitness Leonardus denkt graag mee in uw bewegen en biedt meerdere mogelijkheden aan om samen met een therapeut, of zelfstandig om uw sportieve doelen te werken.

Klaar met uw behandeling?

Dan biedt Fysiofitness Leonardus de mogelijkheid om na een behandel- of revalidatietraject te blijven bewegen in een vertrouwde omgeving. Zo stellen we dagelijks op vaste tijden onze oefenruimte voor u beschikbaar. Ondanks dat deze oefenblokken niet actief begeleid worden, is er wel een mogelijkheid om laagdrempelig vragen te stellen aan de aanwezige fysiotherapeuten. Op deze manier kunt u toch gebruik maken van een deskundig advies om uw training nog efficiënter te maken.

De kosten voor een abonnement bedragen 25 euro per maand. Hiervoor kunt u meerdere keren per week gebruik maken van onze oefenmaterialen en kleedruimtes.

Nieuw?

Dan leren we u graag eerst kennen voordat u aan de slag kunt. Dit doen we middels een intakeconsult. In dit consult wordt een oefenprogramma voor u opgesteld. De kosten voor deze intake bedragen 87.50 euro. Wanneer er een medische noodzaak voor uw bewegen is zou u ook een afspraak bij de fysiotherapeut kunnen maken. De kosten van de intake vallen dan mogelijk onder uw aanvullende verzekering. Voor meer informatie hierover kunt u contact opnemen met 0492-508080.

Samen sporten?

Wij bieden beweegprogramma’s aan bij Artrose heup of knie, COPD GOLD 1 of 2, Diabetes Mellitus type 2, Hartaandoeningen, Oncologische klachten, Osteoporose en bij Obesitas bij minderjarigen. Deze programma’s duren 12 weken. U gaat dan 2 keer per week sporten met een (sport)fysiotherapeut. Als u een verwijzing  van uw (huis)arts heeft, is in veel gevallen vergoeding door uw zorgverzekeraar mogelijk.

FysioFitness iets voor u?
Meld u dan aan bij Fysiotherapie Leonardus

Gespecialiseerde therapeuten

DSC_9227

Bram Habraken

Manueel Therapeut (MSc)
Hilde-van-den-Broek_v2

Hilde van den Broek

Master Manueel therapeut (MSc) en Bewegingswetenschapper (MSc)
Frank-Baggen_v2

Frank Baggen

Manueel therapeut (MSc) en Mulligan therapeut
Gijs-Beesems_v2

Gijs Beesems

Manueel Therapeut (MSc)