Fysiofitness

Sporten in een vertrouwde omgeving

We weten allemaal dat bewegen belangrijk is als je fit en energiek wilt blijven. Maar hoe start je met bewegen? Hoe voorkom je dat die hardnekkige blessure je sportieve doelen wéér in de war schopt? Waar moet je rekening mee houden als je herstellende bent van een medische ingreep, ziekte of ongeval? Kortom, soms is het handig als je hier wat hulp bij hebt.

Bij Fysiofitness Leonardus kun je in een medische setting werken aan je gezondheid. Hierbij heb je de mogelijkheid zelfstandig te trainen of onder begeleiding van een gespecialiseerde therapeut. Wij helpen je zo om op een verantwoordelijke manier te werken aan je sportieve doelen of herstel.

Kosten

Intake

Kosteloos indien bekend bij Fysiotherapie Leononardus

Zelfstandig trainen*

€ 30,00 per maand

Personal training

Prijs op afspraak

* Dagen en tijden worden gepland in overleg met je fysiotherapeut

Samen sporten?

Wij bieden beweegprogramma’s aan bij Artrose heup of knie, COPD GOLD 1 of 2, Diabetes Mellitus type 2, Hartaandoeningen, Osteoporose en bij Obesitas bij minderjarigen. Deze programma’s duren 12 weken. U gaat dan 2 keer per week sporten met een (sport)fysiotherapeut. Als u een verwijzing  van uw (huis)arts heeft, is in veel gevallen vergoeding door uw zorgverzekeraar mogelijk.

FysioFitness iets voor u?
Meld u dan aan bij Fysiotherapie Leonardus

Gespecialiseerde therapeuten

DSC_9227

Bram Habraken

Manueel Therapeut (MSc)
Hilde-van-den-Broek_v2

Hilde van den Broek

Master Manueel therapeut (MSc) en Bewegingswetenschapper (MSc)
Frank-Baggen_v2

Frank Baggen

Manueel therapeut (MSc) en Mulligan therapeut
gijs

Gijs Beesems

Manueel Therapeut (MSc)