Fysiotherapie

Klachten?
Bij Fysiotherapie Leonardus kunt u terecht voor klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat. U kunt daarbij denken aan allerlei problemen aan spieren, pezen en gewrichten, maar ook aan klachten als gevolg van een ziektebeeld of operatie, duizeligheid en hoofdpijn.

Behandeling
In de intake brengen we de klachten in kaart en stellen we met u een doel van therapie en een plan van aanpak op. Dit kan bestaan uit behandelingen op de behandelbank, maar ook uit oefentherapie in de zaal. Tijdens evaluatiemomenten kijken we naar de voortgang van uw herstel om te voorkomen dat we onnodig lang doorbehandelen. Als uw herstel minder goed verloopt dan we gedacht hadden, kunnen we de hulp van andere therapeuten/behandelaren inschakelen.

Geen enkele klacht is hetzelfde
Door onze therapeuten goed op te leiden proberen we voor iedereen zorg op maat aan te bieden. Zo kunt u onder andere gebruik maken van de kennis van de manueel therapeut, geriatrie fysiotherapeut, kinderfysiotherapeut, oedeemtherapeut, sportfysiotherapeut, psychosomatisch fysiotherapeut en de oncologisch fysiotherapeut. Ook werken we met een aantal partners samen om de lijntjes met artsen, zorgverzekeraars en patiëntorganisaties zo kort mogelijk te houden.

Menu